Byomed Estetik Plastik Cerrahi Saç Ekimi Estetik Diş Tedavisi

19 Ekim 2010 Salı

Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi

Dilediğiniz görünüme kavuşmanız için, plastik ve rekonstrüktif cerrahi uygulamaları, uzman doktorlar tarafından en sağlıklı koşullarda yapılmaktadır. Ameliyat ile ilgili detaylı bilgi için www.byomed.com adresinden Plastik Cerrahi bölümünü ziyaret edebilirsiniz.


Ağız ve Diş Sağlığı

Merkezimizde ağız ve diş sağılığınız ile ilgili tüm tedavi ve uygulamalar, uzman doktorlar tarafından, son teknoloji cihazlar ile, hasta konforuna maksimum özen gösterilerek sunulmaktadır.


Estetik Diş Tedavisi

Estetik diş hekimliği nin amacı, dişlerinizin ve dolayısıyla gülüşünüzün daha hoş gözükmesini sağlamaktır.Kliniğimizde zirkonyum kuron, laminate veneer ve bleaching gibi estetik uygulamalar yapılmaktadır.


Saç Ekimi Kimler Yaptırabilir?

1- Saçlı bölgesinde genetiğe bağlı saç kaybı veya seyreklik oluşmuş kişilere

2- Travma sonucu oluşan yara izlerine ameliyat sonrası oluşan izlere(skarlara)

3-Yanık izlerine

4-Bayanlarda erkek tipi saç dökülmesi durumunda

5-Saç kıran veya küçük bölgesel dökülmelerde

6-Daha önce geçirilmiş sonucu kötü saç ekimlerinin düzeltilmesinde uygulanabilir.



Saç Ekimi Kimlere Yapılmaz?

1- Saç Ekimi Kemoterapi,Radyoterapi veya hormonal ilaç alan kişilere yapılamaz.

2-18 yaş altına

3-İleri derecede diyabet veya tansiyon hastalarına saç ekimi yapılması uygun olmayabilir.



Fue Tekniği

Foliküler Ünite Ekstraksiyonu (FUE)



Dünya'da ve Türkiye'de uygulanan son saç ekimi tekniği olan Folliculer Unit Ekstraksiyonu yani FUE, hem saçı alırken hem de alınan saçı ekerken doğal sonuçlar elde etmemizi sağlayan bir saç ekimi tekniğidir.

FUE yönetiminde saç köklerinin özel ince uçlı iğneler ile ense üzerinden yada vücudun belirli bölgelerinden tek tek alınarak, seyrelmiş veya tamamen dökülmüş olan bölgeye nakledilmesidir.

FUE' de donör alanda neşter kullanılmaz, dikiş atılmaz ve köklerin alındığı bölgede gözle görülür bir iz kalmaz, hastaya hiçbir komplikasyon oluşturmadan, günlük yaşamından alıkoymadan saçsızlık sorunu yaşayanları yeniden saçlarına kavuşturur.


Fut Tekniği

Foliküler Ünite Transplantasyonu - Fut Saç Ekimi

Foliküler Ünite Transplantasyonu (FUT) tüm dünyada en ileri teknoloji ile desteklenen ve en çok gelişme gösteren saç nakli yöntemleri arasında yer almaktadır. FUT tekniği uygulamaları, saç ekimindeki bilimsel gelişmelerden dolayı saç ekimi teknikleri arasında ikinci sırada yer almaktadır.


plastik

0 yorum:

Yorum Gönder

 
 
 
İnternet hızla yayılmakla beraber bir çok internet sitesi açılmış durumda.bloglar,forumlar ve diğer türlü siteler.Günden güne insanlar kişisel blogarı açıyorlar.Sizlere taner adlı bir internet kullanıcısının açtığım adına taner blog adı verdiği blogu gezmenizi tavsiye ediyorum.

statik

Sağlık Bilgileri Statik Regülatör
 
makinesi | hemen çevir | icra | Firefox E-Book Reader | havlu kenarı danteli örnekleri | ilahi dinle