Burun estetiği fiyatları

15 Ağustos 2010 Pazar

Burun estetiği ameliyat fiyatları 2000 ytl den başlayarak 10.000 ytlye kadar çıkmaktadır. Bu ameliyat fiyatlarının belirlenmesi ise yapılacak burun estetiği ameliyatında hangi teknik uygulanmış olmasıdır. Burun estetiği operasyonunda yapılan yöntemlerden olan kapalı ve açık operasyonlar bulunmaktadır. Bu operasyonlar fiyatların belirlenmesine yol açmaktadır.

Kapalı burun estetiği ameliyat tekniği daha az yapılmaktadır. Bu durum fiyatlarda oynama yaratabilir. Açık ameliyatta ise kemiklerin alınmasında ve kıkırdakların şeklinin değiştirilmesinde kullanımlaktadır.Bu tekniklerden kapalı olan ameliyat tekniği daha az bir zamanda yapılırken açık olan ameliyat tekniğinde ise kemiklerin alınması veya kıkırdakların şeklinin değiştirilmesi yada alınması gerekebilir. Bu durumda ameliyat daha detay kazanır ve daha fazla vakit harcanılması gerekir. Buna ilaveten de ikinci bir operasyon geçirecek olan hastalarda revizyon gereklidir bu ameliyatlarda ilk kez yapılan bir operasyona göre daha zor geçmektedir ve buna göre ücretleri de artmaktadır.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
 
 
İnternet hızla yayılmakla beraber bir çok internet sitesi açılmış durumda.bloglar,forumlar ve diğer türlü siteler.Günden güne insanlar kişisel blogarı açıyorlar.Sizlere taner adlı bir internet kullanıcısının açtığım adına taner blog adı verdiği blogu gezmenizi tavsiye ediyorum.

statik

Sağlık Bilgileri Statik Regülatör
 
makinesi | hemen çevir | icra | Firefox E-Book Reader | havlu kenarı danteli örnekleri | ilahi dinle