Sağlıklı Besinler ve Orjinal Lida

2 Ağustos 2010 Pazartesi

Uzun, zorlu bir ömür boyunca sağlıklı besinler sayesinde fonksiyonlarını sürdürmek üzere programlanmış olan bedeniniz, Lida tableti ile sağlıksız besinlerin eylemlerine karşı giderek daha duyarlı hale gelir.

Metabolizmanız anlayıp otlamaya başlar. Sadece kilolar değil, acılar da artar. Zayıflama yosunu Lida kullanımında, bitkinlik, halsizlik, baş ağrıları, huzursuzluk, bunlar toplumun büyük kısmının inandığı gibi orta yaşa girme sürecinin bir parçası değil, beslenme biçimimizin sonuçlarıdır.

Sert, güçlü ağrılalarımız kamp ateşlerinin başında işlenmiş yiyecekler, beyaz ekmek, sandviç, pizza yemiyor: vücutları suya ihtiyaç duyduğunda meşrubat ya da meyve sularının içinde şeker tüketmiyorlardı. Bunları yapsalardı, medeniyet diye bir şey olmazdı.

Konuya şişmanlıkla başlamanın yerinde olacağını düşünüyorum. Bunun nedeni sadece okuyucularımın en çok ilgilendikleri konunun şişmanlık olması değil; aynı zamanda şişmanlık diyetin gerekliliğinin en gözle görülür belirtisi. 25.000 şişman hastayı tedavi ederken yaşadığım deneyim bana şişmanlık vakalarının %90'ının karbonhidrat metabolizmasının bozukluğundan kaynaklandığını gösterdi.

Büyük ses ve sonuç getiren başarımın altında karbonhidrat metabolizmasının bozukluğunun şişmanlığın nedeni olduğu şeklindeki varsayımım üzerine yaptığını çalışmalar yatıyor.

Detaylı bilgi için http://www.orjinallida.com ziyaret edebilirsiniz..

0 yorum:

Yorum Gönder

 
 
 
İnternet hızla yayılmakla beraber bir çok internet sitesi açılmış durumda.bloglar,forumlar ve diğer türlü siteler.Günden güne insanlar kişisel blogarı açıyorlar.Sizlere taner adlı bir internet kullanıcısının açtığım adına taner blog adı verdiği blogu gezmenizi tavsiye ediyorum.

statik

Sağlık Bilgileri Statik Regülatör
 
makinesi | hemen çevir | icra | Firefox E-Book Reader | havlu kenarı danteli örnekleri | ilahi dinle