Google Adwords & Moreclick

24 Ağustos 2010 Salı

Google Adwords kullanıcılarının gitgide artmasıyla Google karına kar katmaya devam ediyor. Yalnız küçük bir kutucuk ve logodan oluşan bir web sitesinin milyar dolarlara hükmedeceği kimin aklına gelirdi ki? Ancak Google kurduğu algoritmasıyla tüm interneti tarayıp robotları aracılığıyla indekslediği içerikleri satmayı başarıyor. Hem kendi sitesinin arama sonuçlarında hem yan hizmetleri Gmail gibi mail hizmetleri esnasında üstte ve yanlarda çıkan reklamlarıyla Google Adwords hizmetini paraya çevirmeyi çok iyi başarıyor.

Elbette bunda hiç şüphesiz ki içeriğe göre google reklam çıkarmasının payı oldukça büyük. Google Adwords arama motorlarına kayıt yapan örümcekler ve robotlarıyla tarayıp indekslediği web sitesi içeriklerine göre çıkardığı içeriğe uygun reklamlarıyla tıklanma oranlarının artmasını sağlıyor. Google Adwords üyesi işverenlere ait reklamlardan da bu oranda komisyonlar alarak maddi zenginliğine zenginlik katmaya devam ediyor.

Ülkemizde de Google Adwords ajanslarından biri olan Moreclick 2009 toplantısına çağrılarak büyük bir başarı sergiledi Moreclick bunula beraber güvenilir bir internet ajansı olduğunu bir kez daha kanıtladı Moreclik çalışanlarını bu başarılarından dolayı kutlarız.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
 
 
İnternet hızla yayılmakla beraber bir çok internet sitesi açılmış durumda.bloglar,forumlar ve diğer türlü siteler.Günden güne insanlar kişisel blogarı açıyorlar.Sizlere taner adlı bir internet kullanıcısının açtığım adına taner blog adı verdiği blogu gezmenizi tavsiye ediyorum.

statik

Sağlık Bilgileri Statik Regülatör
 
makinesi | hemen çevir | icra | Firefox E-Book Reader | havlu kenarı danteli örnekleri | ilahi dinle