Erhan Peker

13 Ağustos 2010 Cuma

Erhan Peker kimdir?
Peker İnşaat`ın sahibi Erhan Peker, Peker Grubu olarak İnşaat, Enerji, Gayrimenkul, Mühendislik ve İşletmecilik gibi oldukça geniş bir alanda faaliyet yürütmektedir.


Peker İnşaat Hakkında
Peker Grubu olarak 30 yılı aşan zaman içerisinde yürüttüğü faaliyetleri çerçevesinde sahip olduğu, bilgi birikimi ve sürekli gelişme anlayışı ile Türkiye’nin dinamiğine önemli bir katkı sağlamıştır. Ülkemizin kalkınmasına katkıda bulunmaktan onur duyduklarını belirten Erhan Peker, Peker İnşaat - Peker Grup olarak 30 yıllık süreç dahilinde destekleyen herkese, paydaşlarına ve tüm çalışanlarına şükranlarını sunmaktadır.


Erhan Peker Hakkında
faaliyetleri, çalışmaları gibi bilgilere ve hakkında çıkan tüm gazeteler ve
medyadaki haberlere sitelerinden erişebilirsiniz.


Erhan Peker’in Sivil Topluma Yönelik Faaliyetleri
Erhan Peker aynı zamanda Ankara Sanayi Odası (ASO) Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği, İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası İNTES Başkan Vekilliği ve de Türkiye Enerji Forumu gibi bir çok alanda faaliyetler yürütmektedir. Bu alandaki faaliyetlerini Erhan Peker'in sitesini ziyaret ederek takip edebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
 
 
İnternet hızla yayılmakla beraber bir çok internet sitesi açılmış durumda.bloglar,forumlar ve diğer türlü siteler.Günden güne insanlar kişisel blogarı açıyorlar.Sizlere taner adlı bir internet kullanıcısının açtığım adına taner blog adı verdiği blogu gezmenizi tavsiye ediyorum.

statik

Sağlık Bilgileri Statik Regülatör
 
makinesi | hemen çevir | icra | Firefox E-Book Reader | havlu kenarı danteli örnekleri | ilahi dinle